Connect with us

Fapt divers

Încasările uriaşe ale lui Doctor Strange – 84,9 milioane de dolari numai după lansarea în SUA

Internaţional, noua adaptare Marvel a adus deja sute de milioane studiourilor Disney

Published

on

Lansat deja cu succes în mai multe teritorii, Doctor Strange, un blockbuster anunţat pentru cei de la Marvel, şi-a făcut debutul şi în box office-ul american, cu o sumă impresionantă, de aproape 85 de milioane de dolari. Cifra situează lansarea Marvel în SUA pe locul zece în topul celor mai de succes.

Internaţional, filmul a ajuns la 325,3 milioane de dolari (cele mai mari încasări au venit din China – 44,3 milioane) şi are încă loc să crească până la debutul de la sfârşitul săptămânii viitoare a lui Fantastic Beast and where to Find Them.

Pe locul doi în box office-ul american a intrat animaţia celor de la DreamWorks, Trolls, cu 45,6 milioane de dolari, un rezultat mai bun pentru studiouri decât a obţinut, în iulie, The Secret Life of Pets. Altă nouă intrare apare pe poziţia a treia în clasament – Hacksaw Ridge, o dramă de război în regia lui Mel Gibson, ale cărei cronici o plasează drept un posibil candidat la Oscar. Încasările filmului au însumat 14,7 milioane.
Topul cinci american al acestei săptămâni este completat de Boo! A Madea Halloween (7,8 milioane) şi Inferno (6,2 milioane de dolari).

 

 

 

sursa:cinemagia.ro