Connect with us

Info Trafic

Infotrafic – ceață pe numeroase artere rutiere

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în această dimineață, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile. 

Eeste semnalată ceață densă, care reduce vizibilitatea, pe alocuri, chiar sub 50 de metri, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în zona localității Milcoiu. De asemenea, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață densă, cu vizibilitate redusă sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Sibiu, Argeș, Gorj, Olt, Dolj, Teleorman, Alba, Mureș, Cluj și Bistrița-Năsăud. Se circulă în condiții de ceață și pe autostrada A10 Sebeș-Turda, unde, pe alocuri, vizibilitatea în trafic este redusă sub 200 de metri.

În ceea ce privește arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A1 Sibiu-Deva și DN1 Ploiești-Brașov se circulă în condițiile unui carosabil parțial uscat, fără precipitații și cu vizibilitate bună.

În perioada 15 februarie – 21 aprilie 2022,  se desfășoară lucrări de reabilitare a podului de la Cernavodă pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 155 – 161. Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe sensul către litoral, fiind deviat pe sensul către Capitală, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcții, cu restricție de viteză de 60 km/h.