Connect with us

Regional

„Învățăm la bibliotecă”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” dă startul înscrierilor în cadrul proiectului „Învățăm la bibliotecă”.

Published

on

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” dă startul înscrierilor în cadrul proiectului „Învățăm la bibliotecă”, inițiativă ce reunește o gamă variată de cursuri și activități educative dedicate elevilor din ciclurile primar și gimnazial.

În cadrul proiectului, bibliotecarii vor desfășura cursuri și ateliere de limba engleză și limba spaniolă, creative writing, respectiv geografie și istorie. Lista activităților și serviciilor viitoare rămâne deschisă, motiv pentru care toți cei interesați de implementarea unui atelier educativ în cadrul proiectului sunt invitați la bibliotecă, la secția Depozit General și Săli de lectură, în vederea realizării unui acord-parteneriat.

Întâlnirile vor începe în luna februarie, iar la sfârșitul perioadei de instruire copiii vor primi certificate de participare. Pentru început, sunt așteptate înscrieri exclusiv pentru cursurile de limba engleză și limba spaniolă.

Atelierele și cursurile proiectului se vor desfășura în cadrul Secției Depozit General și Săli de lectură, locul în care cei interesați se pot înscrie zilnic, în intervalul orar 8.30 – 19.00.

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: