Connect with us

Regional

Investiții în Băile Olăneşti, jud.Vâlcea

Primăria Băile Olăneşti mai are în implementare un proiect de trei milioane de euro pentru conectarea sută la sută a localităţii la reţeaua de apă

Published

on

Primăria staţiunii Băile Olăneşti, jud.Vâlcea, are în derulare un proiect, pe POS Mediu, care constă în extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi apă uzată. Acest proiect cuprinde construirea staţiei de epurare, care şi a fost finalizată în satul Valea Cheii, modernizarea staţiei de tratare de la Răporoasa şi modernizarea staţiei de captare de la Comanca. Proiectul mai cuprinde extinderea şi reabilitarea reţelei de apă pe o lungime de peste 17 kilometri şi a canalizării pe o lungime de 10 kilometri.

De asemenea, Primăria Băile Olăneşti mai are în implementare un proiect de trei milioane de euro pentru conectarea sută la sută a localităţii la reţeaua de apă şi apă uzată. În perioada următoare va demara procedura de achiziţie publică pentru lucrările de consolidare şi punere în siguranţă a străzii Epureşti. Astfel, cu fonduri obţinute pe situaţii de urgenţă, se vor executa lucrări de captare şi dirijare a apelor pluviale, se vor construi ziduri de sprijin în zona unde a avut loc o alunecare de teren.

%d