Connect with us

Fapt divers

Livrare speciala de pizza

Published

on

Poate că este din Argentina, dar asta nu înseamnă că Papa Francisc nu are gusturi italienești. Întrebat într-un interviu recent care este lucrul de care îi este cel mai tare dor de când a ocupat cea mai înaltă funcție a Bisericii Catolice, Suveranul Pontif a răspuns: „Singurul lucru pe care mi l-aș dori ar fi să pot ieși într-o zi, fără să fiu recunoscut, și să merg într-o pizzerie să îmi comand o pizza”.

Auzind de vizită Papei în patria pizzei, orașul Napoli, patronul unei pizzerii locale s-a gândit să îi facă o supriză Suveranului Pontif, astfel că i-a pregatit o pizza pe care i-a livrat-o în persoană! Cacialli, italianul care i-a oferit o pizza Papei Francisc, lucra în restaurantul său, pregătind comenzile clienților. Când a auzit că mașina Papei va veni pe strada sa, a pregătit o pizza decorată special cu roșii galbene, precum culoarea steagului Vaticanului. Când mașina a trecut prin fața restaurantului său, Cacialli i-a întins repede Papei specialitatea pregătită. Suveranul i-a mulțumit pe loc.

pizza

Se pare că nu este prima dată când restaurantul lui Cacialli pregătește o pizza pentru o personalitate. În 1994, tatăl lui Cacialli a pregătit o pizza pentru Bill Clinton, cu ocazia vizitei acestuia din urmă la Napoli.

%d