Connect with us

Sport

Lucian Bute lupta pentru recastigarea centurii in aceasta noapte!

Bute speră sa il invinga pe James DeGale, pentru ca titlul mondial să-i revină din nou în posesie, după o pauză de trei ani.

Published

on

Boxerul Lucian Bute va lupta pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, contra deținătorului acestei centuri, britanicul James DeGale, meciul urmând să aibă loc la Centrul Vidéotron din Quebec – ora locală 19:00 (duminică, 29 noiembrie, ora 2:00 ora României).

Bute, care luptă pentru a 12-a oară pentru centura mondială, speră ca titlul mondial să-i revină din nou în posesie, după o pauză de trei ani: „Voi avea un adversar dificil în faţa mea. Este cea mai mare provocare a mea din acest moment. Sunt încrezător. Ştiu de ce sunt capabil să dau în ring şi vreau să devin campion mondial pentru a doua oară. Mă simt foarte puternic din punct de vedere fizic şi psihic. Privesc înainte şi vreau să recâştig centura pe care am deţinut-o cinci ani”.

Boxerul român are în palmares 32 de victorii şi două înfrângeri înaintea luptei din 28 noiembrie de la Quebec.

DeGale, cu 21 victorii şi o înfrângere în palmares, se arată încrezător în victorie, la primul meci în care îşi apără titlul cucerit în mai după meciul cu americanul Andre Dirrell.