Connect with us

Regional

Marcel Iureș pe scena Teatrului Colibri

Published

on

Trei spectacole din repertoriul Teatrului ACT București, inspirate de poveștile lui Ion Creangă și regizate de Alexandru Dabija, îl readuc la Craiova, pe scena Teatrului Colibri, pe actorul Marcel Iureș, în lunile martie, aprilie și mai.

Joi, 28 martie,  la ora 19:00 este programat spectacolul „N-ai tu treabă!”, de Cătălin Ştefănescu, după „Dănilă Prepeleac” de Ion Creangă, în regia lui Alexandru Dabija, cu Marcel Iureş, Andrei Seuşan, Alexandru Voicu.

Luni, 15 aprilie, la ora 19:00, Teatrul ACT din București prezintă pentru a doua oară la Craiova, pe scena Teatrului Colibri, spectacolul „Moș Nichifor“, după „Moș Nichifor Coțcariul“ de Ion Creangă, cu Marcel Iureș și Ruxandra Maniu, regia Alexandru Dabija, costume Manuela Pungan. Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 12 ani!

Pe 30 mai, tot la ora 19:00, Teatrul ACT mediază din nou la Colibri întâlnirea publicului craiovean cu spectacolul „Absolut!” după Ivan Turbincă de Ion Creangă, cu Marcel Iureş, în regia lui Alexandru Dabija.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: