Connect with us

Sport

Noi cazuri de COVID-19 la CFR Cluj

Published

on

Alte 12 de persoane infectate cu noul coronavirus au fost depistate la clubul de fotbal CFR Cluj, totalul cazurilor la gruparea ardeleană ajungând în acest moment la 26. Potrivit secretarului general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, este vorba despre 16 jucători şi 10 membri ai staff-ului tehnic. Astfel campioana en titre a României devine echipa cu cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din Liga I. Și în staff-ul Universitatății Craiova au fost înregistrate două cazuri noi de COVID-19 la ultimele testări. Conform unui comunicat al clubului, testele jucătorilor sunt negative.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a afirmat, astăzi, la Izvorani, că în momentul de faţă, ţinând cont de numărul mare de jucători infectaţi cu noul coronavirus, are mari îndoieli că Liga I se mai poate încheia pe teren. Burleanu a precizat că toate cluburile de fotbal la care s-au înregistrat mai multe cazuri ar trebui sancţionate conform protocolului medical.

Lista persoanelor infectate cu COVID-19 de la CFR Cluj: 

 1. Adrian Păun
 2. Grzegorz Sandomierski
 3. Damjan Djokovic
 4. Cristi Manea
 5. Bogdan Aldea (preparator fizic)
 6. Costin Curelea (antrenor secund)
 7. Cristian Moldovan (antrenor de portari)
 8. Cristian Dragotă (preparator fizic)
 9. Radu Pralea (kinetoterapeut)
 10. Dan Petrescu (antrenor)
 11. Ovidiu Hoban
 12. Denis Ciobotariu
 13. Mike Cestor
 14. Luis Aurelio
 15. Otto Hindrich
 16. Cătălin Itu
 17. Dodi Juca
 18. Billel Omrani
 19. Cristian Panin (team manager)
 20. șoferul echipei
 21. magazionerul clubului
 22. secretarul general

Cristi BălgrădeanCătălin Golofca și Claudiu Petrila au ieșit negativi la cel de-al treilea test efectuat miercuri, însă vor petrece 14 zile în carantină.

%d blogeri au apreciat: