Connect with us

Regional

Oltenia în imagini

Published

on

Liceenii din Oltenia pasionați de fotografie au șansa de a participa la cea de-a X-a ediție a Salonului Regional de Fotografie pentru Liceeni „Oltenia în imagini”, care va deschide Noaptea Albă a Muzeelor la Muzeul Olteniei, Inspectoratul Școlar Județean Olt fiind partenerul activității.

Fiecare participant poate trimite 1-3 fotografii până pe 7 mai – pentru lucrările trimise prin poștă sau depuse la sediile Inspectoratelor Școlare Mehedinți, Gorj, Olt și Vâlcea și 10 mai – pentru lucrarile înregistrate la sediul Muzeului Olteniei din Craiova. Nu sunt admise lucrările procesate pe computer, colajele, supraimpresiunile sau cele pe care s-au aplicat diferite filtre. Fotografiile vor putea aborda întreaga paletă de activități din Oltenia și toate genurile artei: reportaj, portret, peisaj urban, sport, ceremonii cultural-artistice, fotografie de stradă, aspecte legate de viața cotidiană a elevilor. Nu vor fi acceptate lucrari colective și nu vor fi percepute taxe de participare.

Jurizarea se va face pe 10 mai, iar vernisajul salonului și festivitatea de premiere pe 18 mai, la Muzeul Olteniei Craiova. Vor fi acordate premii importante și medalii recunoscute de Asociatia „Dacica” – Societatea Română de Artă Fotografică.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: