Connect with us

Fapt divers

Penélope Cruz, Dua Lipa, Roger Federer și Michaela Coel – gazdele MET Gala 2023

Published

on

Penélope Cruz, Dua Lipa, Roger Federer și Michaela Coel vor fi gazdele celui mai așteptat eveniment din industria modei: MET Gala 2023. Acestora li se va alătura redactorul-șef al revistei Vogue, Anna Wintour, amfitrioana și organizatoarea galei, încă din anul 1995.

Revista Vogue a anunțat dress-code-ul galei din acest an și, pentru prima dată în istorie, a publicat un ghid, care le recomandă invitaților cum să se îmbrace și ce branduri ar fi potrivite pentru apariția lor pe covorul roșu.

MET Gala 2023 este, înainte de toate, un vernisaj al expoziției anuale de modă și costume de la Metropolitan Museum of Art, dar și o strângere de fonduri pentru Institutul de Costume Anna Wintour, prin care se finanțează activitățile muzeului. Tema din 2023 a evenimentului este „Karl Lagerfeld: A Line of Beauty” și se va organiza pe 1 mai 2023. Celebritățile sunt invitate să omagieze geniul creativ al lui Lagerfeld și să țină cont de amprenta și moștenirea pe care le-a lăsat în industria modei. Celebrul designer, care a decedat în 2019, s-a aflat, pe parcursul carierei, la conducerea creativă a caselor de modă Chanel, Fendi si Chloé, pe care le-a reinventat și repoziționat pe harta modei.

Karl Lagerfeld și Anna Wintour

Tema galei corespunde cu noua expoziție de modă, care se va deschide în cadrul muzeului și pe care invitații o vor putea vizita, în avanpremieră, înaintea galei.

%d blogeri au apreciat: