Connect with us

Evenimente

Personalitatea zilei: Natalie Imbruglia!

A vandut peste 1 milion de LP-uri in SUA si peste 6 milioane in intreaga lume.

Published

on

Natalie Imbruglia (n. 4 februarie 1975) este o cântăreață de muzică pop, de origine australiană. A devenit celebră prin propria versiune după o melodie norvegiană, Torn.

La varsta de 13 ani s-a mutat impreuna cu familia din Valea Berkeley (Noua Galie de Sud) in Paradies Point (Queensland). Aici a inceput sa ia drumul scenei. La 16 ani a facut reclama pentru un producator japonez de guma de mestecat. La aceasi varsta a atras atentia ca model de lenjerie intima, pana ce a obtinut un rol in telenovela australiana Neighbours. In acest rol a impresionat atat de mult, incat a fost promovata din ce in ce mai mult, chiar si in Regatul Unit, unde era transmis simultan acest show de televiziune.

natalieTalentul sau in muzica a fost descoperit de managera Anne Barrett intr-un bar, ceea ceea ce i-a aus un contract cu BMG/RCA. Ei au fost atat de impresionati de vocea Nataliei, incat au dus-o cu ei in Statele Unite, unde s-a inregistrat primul album al ei, Left of the Middle.

Prin primul sau single, „Torn”, Natalie a avut un succes la nivel mondial. A vandut peste 1 milion de LP-uri in SUA si peste 6 milioane in intreaga lume, a fost numarul 1 mondial, a ramas 23 de saptamani in Top 40 in Regatul Unit, a castigat titlurile „cel mai bun debutant” la premiile VH1 si Aussie si ” cel mai bun cantec” la premiile MTV si Aussie in anul 1998.film

In perioada 1998-1999 a facut un turneu in Statele Unite. Pe langa aceasta, a mai realizat „Identify” ca si coloana sonora pentru Stigmata. Totusi aceasta piesa nu a iesit pe piata decat in SUA.

In 2002 a jucat impreuna cu Rowan Atkinson in pelicula Johnny English.

 

 

Sursa: cinemagia.ro

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

%d blogeri au apreciat: