Connect with us

Meteo

Prognoza meteo

Published

on

La noapte, în Oltenia, cerul va fi mai mult noros. Va ploua pe arii relative extinse. În zona subcarpatică, izolat, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare, iar la munte va ninge și se va depune strat de zăpadă.

Izolat, cantitățile de precipitații vor depăși 10-15 l/mp. Vântul va sufla slab până la moderat cu intensificări în cursul nopții, la munte, cu viteze la rafală, de 60-70 km pe oră, viscolind temporar ninsoarea.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 și 6 grade. Mâine vremea se va răci accentuat. Cerul va fi noros și pe arii relativ extinse vor fi precipitații sub formă de ploaie iar în zona subcarpatică, și sub formă de lapoviță și ninsoare. La munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, local consistent. Izolat, cantitățile de precipitații vor depăși 10-15 l/mp.

Vântul va sufla slab până la moderat cu intensificări izolate la munte, pe creste, cu viteze la rafală, de 60-70 km pe oră, viscolind temporar ninsoarea. Maximele termice se vor încadra între 2 și 7 grade.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: