Connect with us

Regional

Râmnicu Vâlcea: Premieră la Teatrul ”Anton Pann”

Published

on

Teatrul ”Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea a pregătit un nou spectacol în premieră, pe care îl va prezenta joi, 14 octombrie,  de la ora 19.00, la sala mare. Este vorba despre ”Un parc…o bancă” de Alexandr Ghelman, regia Florin Beciu.

”Un parc…o bancă” ne arată povestea unor oameni care se întâlnesc întâmplător, într-un parc, pe o bancă. „Banca” ilustrează, cu umor, întâlnirea a două singurătăți, care pare că se așteptau de o viață spre a se valida. Replicile colorate și reacțiile impulsive se succed într-un șir de întâmplări aflate în continuă schimbare. Stări dintre cele mai diverse precum, speranță, entuziasm, furie, veselie, căutare, ezitare, le regăsim în spectacol. Dar, după cum spune regizorul Florin Beciu, ”totul are un deznodământ, redescoperirea sinelui sau poate doar curajul de a arătă și de a se arăta, cu autenticitate, unul în fața celuilalt.” 

 Ținând cont de rata incidenței, peste 7 la mia de locuitori, accesul în sala de spectacole se face pe baza certificatul de vaccinare sau dovada de trecere prin boală, în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Regizorul Florin Beciu a realizat mai multe spectacole la Teatrul ”Anton Pann”, printre care “Pe scurt: Caragiale”, ”Aproape” (Almost Maine) de John Cariani, ”Visul unei nopți de vară”, de William Shakespeare, ”Revizorul”, de Gogol,  ”Portugalia”, de Egressy Zoltan, ”Întâmplări provinciale”, de Alexandr Vampilov.  

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Marina Muntean, Alexandru Beteringhe și Vasile Marinoiu.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: