Connect with us

Regional

Restricții în alimentarea cu apă la Târgu Jiu

Published

on

APAREGIO GORJ S.A. organizează o amplă acțiune de intervenție asupra sistemului de alimentare cu apă al Municipiului Târgu-Jiu pentru a-l pregăti în vederea reducerii la minim a disconfortului generat de penuria de apă în perioada secetei prognozate de Institutul Național de Hidrologie și Gospodărie a Apelor pentru intervalul mai – iulie 2020, se arată într-un comunicat al societății.

Astfel, vori fi executate lucrări ce necesită oprirea temporară a alimentării cu apă, începând cu data de 15.05.2020, ora 0000, în  anumite cartiere și zone din Municipiu, după cum urmează:

  • Drăgoieni, Traian, Obreja, Griviței, Confederației, Comuna din Paris, 1 Mai Vest, Sâmboteanu, Debarcader, Zambilelor, B-dul E. Teodoroiu și străzile adiacente, Narciselor, Iezureni, Bicaz, Hidrocentralei, Pandurașul, Lotrului, C. București și străzile adiacente (posibil doar scădere de presiune), Unirii, Ciocârlău.

Utilizatorii serviciului public de alimentare cu apă din zonele vizate sunt rugați să își asigure din timp rezerve suficiente de apă.

Vor fi luate toate măsurile organizatorice și logistice pentru reducerea la minimul posibil a intervalului de timp de sistare a apei potabile în zonele menționate anterior, urmând ca activitățile să fie sincronizate, corelate și coordonate în acest sens.

Va fi asigurată distribuirea unei cantități de apă destinată consumului, prin îmbuteliere din bazinul de înmagazinare de 2500 m³ din cadrul Stației de  Tratare a Apei Potabile din Dealul Târgului (sau de la S.T.A.P. Iezureni). Apa va fi împărțită de salariații APAREGIO GORJ S.A. în zonele unde va fi sistată alimentarea, în colaborare cu președinții/administratorii asociațiilor de proprietari.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: