Connect with us

Sport

România va întâlni Islanda în primul meci de la barajul Ligii Națiunilor

26-31 martie

Published

on

Vineri, 22 noiembrie, la Nyon, au avut loc tragerile la sorți pentru meciurile din play-off-ul Ligii Națiunilor. România va face deplasare în Islanda, echipă pe care o va întâlni în semifinale în Divizia A.

Dacă va trece de Islanda, naționala României va juca finala cu câștigătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, iar finala se va juca în deplasare. În cazul în care se va impune în finală, România se va califica la turneul final.

Pentru EURO 2020 se știu deja cele 20 de echipe calificate în urma campaniei de calificare, acestea sunt: Anglia, Cehia, Ucraina, Portugalia, Germania, Olanda, Elveţia, Danemarca, Croaţia, Ţara Galilor, Polonia, Austria, Spania, Suedia, Franţa, Turcia, Belgia, Rusia, Italia şi Finlanda.

În urma play-off-ului Ligii Națiunilor, care este programat în perioada 26-31 martie, se vor mai califica alte patru echipe.

Pentru baraj, alături de România vor mai participa: Islanda, Bosnia-Herţegovina, Slovacia, Irlanda, Irlanda de Nord, Scoţia, Norvegia, Serbia, Bulgaria, Israel, Ungaria, Georgia, Macedonia de Nord, Kosovo și Belarus.