Connect with us

Regional

Salubritate Craiova își recuperează pubelele

Published

on

Ca urmare a încetării activității de colectare a deșeurilor pe raza municipiului, Salubritate Craiova va proceda, în următoarea perioadă, la recuperarea recipientelor de precolectare, date în comodat persoanelor fizice, care nu și-au manifestat, în scris, intenția de a le păstra.

Conform graficului, în ultima săptămână de colectare a deșeurilor, respectiv în perioada 24.06-30.06.2021, reprezentanții societății vor merge să ridice o parte dintre cele peste 19.000 de pubele, aflate în folosința abonaților. Având în vedere numărul mare de recipiente existente în posesia persoanelor fizice, programul de ridicare va continua și după data de 1 iulie 2021, respectiv data de intrare pe piață a noului operator, utilizatorii fiind informați, în prealabil, asupra zilelor în care se va face predarea pubelelor către echipajele Salubritate Craiova.

Abonații Salubritate Craiova au posibilitatea de a păstra recipientul primit, în baza unei solicitări scrise, pe care o pot transmite la adresa craiovacurata@yahoo.com sau o pot depune la registratura societății, situată în strada Brestei, nr 129A. Pubela va putea fi păstrată, doar cu condiția achitării contravalorii acesteia, respectiv: 88,86 lei (TVA inclus), pentru pubela de 120 litri și 102,82 lei (TVA inclus), pentru pubela de 240 litri. În cerere, abonatul va menționa un număr de telefon, la care poate fi contactat.

Persoanele fizice, care nu doresc să aștepte venirea reprezentanților Salubritate Craiova, pentru a preda pubela, au posibilitatea să o returneze la punctul de lucru din strada Fluturi nr. 48.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

%d blogeri au apreciat: