Connect with us

Sport

Sarbul Novak Djokovici a castigat Australian Open!

Novak castiga al 6-lea titlu de la Melbourne si al 11-lea trofeu de Mare Slem din cariera!

Published

on

Novak Djokovici a castigat astazo pentru a 6-a oara turneul de Mare Slem de la Australian Open, dupa o finala disputata duminica in fata locului 2 mondial, Andy Murray, terminata cu scorul de 3-0 la seturi, 6-1, 7-5, 7-6Jocul a durat doua ore si 56 de minute.

Primul set a fost ca un fel de antrenament pentru sarb, acesta durand doar 30 de minute, dupa multiple greseli ale scotianului, dar si multe puncte splendide reusite de liderul mondial.
Murray si-a ridicat nivelul incepand cu setul 2, si asta s-a vazut si pe tabela, scorurile fiind mult mai stranse.
In mansa secunda, momentul decisiv a fost la 5-5, cand Djokovici a reusit breakul care avea sa il duca spre castigarea mansei si spre 2-0 la seturi.
Setul 3 a fost si mai echilibrat decat precedentul, Murray reusind sa il impinga spre tiebreak. Un tiebreak unde insa scotianul a fost clar depasit, scorul fiind de 7-3!

Asadar, Novak castiga al 6-lea titlu de la Melbourne si al 11-lea trofeu de Mare Slem din cariera, egaland in acest moment doi imensi jucatori, pe Rod Laver si pe suedezul Bjorn Borg.
Murray intra in istorie ca omul cu cele mai multe finale pierdute la un singur turneu de Mare Slem in era Open, si anume 5.

 

Sursa: ziare.com

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: