Connect with us

Regional

Se dă startul înscrierilor la atelierele Festivalului Puppets Occupy Street – Carnivale Edition 2022

Published

on

Festivalul Puppets Occupy Street, ediția a IX-a – Carnivale Edition 2022, organizat de Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova, finanțat de Primăria Municipiului Craiova și Consiliul Local Municipal, se desfășoară în perioada 25 august – 01 septembrie. Această ediție de festival are în componența sa 33 de tipuri de ateliere, pentru diverse categorii de vârstă, desfășurate în intervalul 26 – 31 august 2022. Înscrierile pentru ateliere se fac exclusiv pe adresa de e-mail a festivalului, atelierepos@gmail.com, în perioada 16 – 22 august, în limita locurilor disponibile, iar participarea este gratuită. Sunt necesare, însă, câteva informații: numele și vârsta participantului, denumirea atelierului pentru care optează, intervalul orar, ziua în care își dorește să participe (doar pentru atelierele la care nu este obligatorie înscrierea pe toată durata acestora).

La atelierele de creație, au prioritate persoanele care se înscriu pe e-mail. Pentru ca activitățile practice să se desfășoare în condiții de siguranță sanitară, este necesar ca fiecare copil să aibă asupra sa un penar cu creioane, creioane colorate / carioci, lipici, foarfecă, gumă de șters, ascuțitoare.

Atelierele se derulează cu sprijinul Muzeului Olteniei, Bibliotecii Aman, Muzeului de Artă, AdiEco Dolj, Cornul Abundenței și Magic Hobby.

%d blogeri au apreciat: