Connect with us

Sport

Sepsi OSK Sf. Gheorghe – U Craiova (avancronică)

Published

on

Partida va transmisă, în direct, la Radio România Oltenia Craiova, vineri, începând cu ora 20.30.

Un singur succes au reuşit covăsnenii pe prima scenă în acest an calendaristic, 1-0 la Mediaş, în rest au înregistrat o remiză (0-0 cu Viitorul) şi patru înfrângeri.

Șase victorii, două rezultate de egalitate şi cinci partide pierdute este palmaresul grupării craiovene pe teren advers în ediţia curentă a Ligii 1 Betano.

Sepsi OSK a marcat cel puţin un gol în 19 dintre cele 27 de runde din stagiunea actuală.

U Craiova a marcat cel puţin un gol în 21 dintre cele 27 de runde. Cu 44 de reuşite, oltenii au al doilea cel mai bun atac din Liga 1 Betano.

Sepsi OSK şi U Craiova s-au mai întâlnit doar de patru ori în Liga 1 Betano, un joc a fost câştigat de covăsneni, două de olteni, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.
-Prima confruntare a avut loc pe 19 septembrie 2017, Sepsi OSK – U Craiova 2-3. Acesta a fost şi meciul cu cele mai multe reuşite.
-Singurul succes din contul covăsnenilor s-a consemnat pe 29 iulie 2018, Sepsi OSK – U Craiova 1-0. Deşi s-a înscris doar o singură dată, Birahima Tandia în minutul 61, partida a fost una spectaculoasă, cu 13 şuturi spre poartă expediate de cele două combatante.
-Cea mai recentă dispută directă: 9 noiembrie 2018, U Craiova – Sepsi OSK 1-1, marcatori Burlacu, respectiv Karnitski. În acest joc, printre remarcaţi a fost şi Bela Fejer, portarul oaspeţilor apărând un penalty.

Mediile de vârstă ale celor două loturi: Sepsi OSK – 25 ani şi 8 luni; U Craiova – 25 ani şi 6 luni. (lpf.ro)