Connect with us

Fapt divers

Sharon Stone va juca într-un film Marvel

Nu este prima apariţie a starului într-un film cu supereroi.

Published

on

 

A obţine un rol într-un film de buget mare la Hollywood nu este un lucru uşor pentru actorii în vârstă, chiar şi pentru cei foarte cunoscuţi. Însă, cum nu toate personajele ce apar în astfel de filme au puteri ieşite din comun, ori beneficiază de atuurile tinereţii, vechile staruri sunt invitate să decoreze atractiv, genericul. Este şi cazul lui Sharon Stone (58 de ani), care a dezvăluit în ultima ediţie a emisiunii CBS, The Late Late Show with Jimmy Corden, că va juca într-un film Marvel.

„Voi avea o scurtă apariţie într-un film Marvel, nu pot spune care, pentru că, se ştie, e vorba de contractul de confidenţialitate pe care îl semnezi”, a spus actriţa fără să dea vreun indiciu legat de partitura în cauză. Unele publicaţii de profil au speculat însă o posibilă reuniune între Stone şi partenerul său din Basic Instinct, Michael Douglas, în viitorul film Ant-Man (în care Douglas a avut rolul lui Hank Pym.
Stone nu este la primul rol într-un film cu supereroi. În 2004 a interpretat-o pe Lauren Hedare, antagonista din Catwoman,releataza cinemagia, conducătoarea unei afaceri uriaşe cu produse cosmetice, cu un trecut întunecat şi mijloace murdare de a-şi apăra averea şi reputaţia.

%d blogeri au apreciat: