Connect with us

Regional

Și amendați și cu brazii luați!

Din Harghita-n Severin…

Published

on

În această perioadă, poliţiştii îi caută pe cei care taie, transportă şi vând pomi fără să aibă documentede provenienţă a mărfii. În acest context, cea mai importantă captură a oamenilor legii din Mehedinţi numără 410 brazi şi molizi care erau la vânzare în Drobeta Turnu Severin, în zona străzilor Doctor Saidac şi Numa Pompiliu. Cum cei doi bărbaţi din Harghita nu aveau niciun act, poliţiştii au confiscat marfa şi i-au amendat.

„Poliţiştii Serviciului şi Biroului de Ordine Publică au desfăşurat activităţi pentru depistarea celor care taie, transportă şi comercializează brazilor, în judeţul Mehedinţi, ocazie cu care au depistat doi bărbaţi de 52 şi 47 de ani din judeţul Harghita, care ofereau spre comercializare cantitatea de 410 brazi din speciile brad şi molid. Cantitatea a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Drobeta Turnu Severin, cei în cauză fiind sancţionaţi conform Legii 171.”, a declarat comisar Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi.

Intersecţia străzilor Numa Pompiliu şi Doctor Saidac, din apropierea pieţei centrale,  este cunoscută în Drobeta Turnu Severin pentru comercializarea brazilor, deşi nu este autorizată de Primărie. Cei doi bărbaţi din Harghita aduseseră pomii la vânzare, dar au rămas fără marfă, iar poliţiştii i-au amendat cu suma de două mii de lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: informatiadeseverin.ro

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

%d blogeri au apreciat: