Connect with us

Regional

”Siguranță și respect în trafic”

Published

on

”Siguranță și respect în traffic”

Inspectoratul de Poliție Județean Olt în parteneriat cu ALRO SA au demarat campania ”Siguranță și respect în trafic”. În cadrul campaniei polițiștii vor acționa atât în mediul urban, cât și în mediul rural, în scopul responsabilizării participanților la trafic, impunerea unui climat de disciplină rutieră și prevenirea accidentelor rutiere.

Campania se va derula timp de trei luni, perioadă în care polițiștii vor viza toate categoriile participanților la trafic, cărora le vor oferi recomandări pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Având în vedere faptul că, în județul Olt, principala cauză generatoare de accidente rutiere grave o reprezintă indisciplina bicicliștilor, cu sprijinul acordat de către ALRO SA, polițiștii vor opri în trafic bicicliști, căruțași, iar împreună cu reprezentanți ai societății, vor înmâna acestora veste reflectorizante.

Polițiștii vor sublinia rolul echipării corespunzătoare pentru prevenirea implicării acestora în evenimente rutiere.

500 de veste reflectorizante au fost oferite de parteneri Inspectoratului de Poliție Județean Olt pentru a fi utilizate în activitățile preventive, desfășurate în cadrul campaniei.

Totodată, 6 body-cam-uri au fost oferite pentru a fi utilizate de către polițiștii rutieri.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: