Connect with us

Electorale

STIRI ELECTORALE, ORA 11.30, 2 DECEMBRIE 2020

Published

on

2 decembrie, Știri electorale, ora 11.30

Alianţa USR PLUS a organizat, aseară, o dezbatere online cu candidaţii din Transilvania. A fost prezent şi copreşedintele Dacian Cioloş, care a spus că alianţa este pregătită să pună în aplicare programul de guvernare.

Partidul Ecologist Român susţine că agenda oamenilor politici este departe de natură și cetățean. De aceea, Didi Dumitru, candidat pentru un mandat de senator, spune că imediat după alegeri trebuie să existe o linie roșie pentru educație și sănătate.


PMP propune câteva măsuri imediate pentru combaterea risipei banilor publici. Una dintre acestea – colectarea digitală a taxelor la stat. Eugen Tomac –liderul formaţiunii.

O testare masivă a populaţiei poate fi o soluţie la actuala criză sanitară, este de părere preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că alegerile, din 6 decembrie, trebuie să fie despre viitor: un viitor în care copiii să reușească în viață prin educație şi românii să aibă o sănătate mai bună.

PSD consideră o prioritate reducerea poluării în marile orașe, așa cum reiese din programul de guvernare al social-democraților. Conform candidatului PSD Dolj pentru Senat, Mihail Genoiu, reducerea poluării va fi realizată prin susținerea transportului verde. Concret, autoritățile locale vor fi susținute să cumpere mijloace de transport în comun electrice, să extindă pistele de biciclete, dar și să închidă depozitele de gunoi care nu îndeplinesc condițiile legale.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: