Connect with us

Electorale

STIRI ELECTORALE, ORA 11.30, 26 NOIEMBRIE 2020

Published

on

26 NOIEMBRIE 2020 ȘTIRI ELECTORALE, ORA 11.30

Alianța pentru Unirea Românilor susține PENSII DECENTE ȘI DREPTATE SOCIALĂ PENTRU ROMÂNIA. Într-un comunicat, AUR – filiala Dolj, apreciază că pensiile speciale au fost stabilite fără a respecta principiul contributivității sau pe cel al solidarității sociale. În aceste condiții, se menționează în comunicat, Alianța pentru Unirea Românilor va milita în Parlament pentru  desființarea sau impozitarea drastică a pensiilor speciale. Parlamentarii AUR vor renunța în scris, chiar din prima zi de mandat, la pensiile speciale și vor vota pentru desființarea lor, precizează reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor, filiala Dolj.

****


Partidul Ecologist Român consideră că măsurile antipandemie luate de guvernanți au fost și sunt total nepotrivite și neproductive. Candidatul PER pentru Senat, Șerban Nicolae susține că cei care își doresc să fie parlamentari cu orice preț sunt cei din PNL.


Declaraţie consemnată de Petruţa Dinu, de la RRA

****

Partidul România Mare vrea să revitalizeze satul românesc, să sprijine micii producători și fermierii și să îi convingă pe tineri să rămână în țară. În acest sens, formațiunea politică propune un proiect de dezvoltare a mediului rural din țara noastră. Daniela Maria Sârbu, candidatul PRM la funcția de senator:

****

PMP va iniția în viitorul Prlament o lege de reformare a sistemului de sănătate. Preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac, candidat  la Camera Deputaţilor , spune că este nevoie de un audit al sistemului, iar numirile managerilor de spitale trebuie depolitizate.


A consemnat Daniela Georgescu, de la RRA.

****

O testare masivă a populaţiei propune senatorul UDMR Cseke Attila, candidat pentru un nou mandat. În opinia sa, doar astfel se poate obține o imagine reală a numărului de infectări cu noul coronavirus:


Declaraţie consemnată de Alina Bordeiaşu, de la RRA.

****

Sănătate cu prioritate promit candidații USR PLUS la alegerile pentru noul Parlament. În programul de guvernare propus de ei este prevăzut un fond de 1 miliard de euro pentru realizarea unei infrastructuri sanitare moderne în următorii 4 ani. Banii vor veni de la bugetul de stat, din fonduri europene sau private, arată co-președintele USR PLUS, Dacian Cioloș, propunerea de premier din partea Alianței după alegeri:


Declarație a fost consemnată la evenimentul de lansare a programului de guvernare al USR PLUS de reporterul RRA, Petruţa Dinu.Continue Reading
%d blogeri au apreciat: