Connect with us

Electorale

STIRI ELECTORALE, ORA 11.30, 27 NOIEMBRIE 2020

Published

on

Silviu Vexler candidat pentru un mandat de deputat din partea Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din Romania a fost ales preşedinte al Federaţiei. Obiectivele sale sunt, între altele, extinderea programului de restaurare a sinagogilor, combaterea antisemitismului, dezvoltarea relaţiilor şi proiectelor cu toate cultele şi minorităţile naţionale, transmite reporterul RRA, Angela Cerven.

Senatorul UDMR, Cseke Attila, candidat pentru un nou mandat critică decizia de trecere a a spitalelor din subordinea autorităţilor locale în cea a ministerului Sănătăţii, în perioada pandemiei. El susţine că decizia luată, în urmă cu 10 ani, privind descentralizarea spitalelor a fost corectă:


A consemnat Stelian Radu Cacuci


Sorin Grindeanu, candiat PSD pentru un mandat de deputat în judeţul Timiş, atrage atenţia că România este ţara cu cele mai slabe măsuri de stimulare economică din Europa. El spune că, potrivit EUROSTAT, Executivul a împrumutat aproximativ 25 de miliarde de euro şi aceşti bani nu se regăsesc în economie:
grindeanu PSD

Declaraţie consemnată de Daniela Georgescu

Cristian Barbu este unul dintre candidații  Pro România la Senat. Formaţiunea pe care o reprezintă susţine ideea venitului minim garantat pentru anul viitor:


A consmenat  Gabriel Sava.

USR PLUS doreşte depolitizarea instituţiilor din administrația centrală și locală, aceasta fiind o condiţie a Alianţei de participare la o viitoare guvernare. Candidatul USR PLUS pentru un mandat de deputat, Andrei Lupu


Declarație consemnată de Alexandra Cristea

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: