Connect with us

Electorale

STIRI ELECTORALE, ORA 11.30, 28 NOIEMBRIE 2020

Published

on

28 NOIEMBRIE 2020 ȘTIRI ELECTORALE, ORA 11.30

Candidatul UDMR din partea Organizației de Tineret, Oltean Csongor a declarat,

într-o conferință de presă că ”tinerii pot fi abordați dacă ei constată că există o campanie despre ei, despre viitorul lor. El consideră că  tinerii din România vor și trebuie să facă ceva pentru această țară, condiția  fiind ca ei  să se simtă bine în această țară. Oltean Csongor susține că se pot lua măsuri, pas cu pas, în legislatura românească, care vor avea ca rezultat pe termen lung rămânerea tinerilor în țară și întoarcerea lor acasă.

****

Liberalii sunt pregătiţi să pună în practică un plan de dezvoltare a României fără precedent, extrem de ambiţios şi bine pus la punct, a declarat preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban la evenimentul de lansare a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Şeful Executivului a adăugat că fondurile europene de care va beneficia Romania vor oferi o şansă la o viaţă mai bună pentru fiecare cetăţean.


****

PSD vrea să modernizeze disciplinele școlare pentru un învățământ funcțional, așa cum partidul a specificat în programul său de guvernare. Conform candidatului PSD Dolj pentru Camera Deputaților, Marin Marian Viorel, PSD își dorește programe școlare mai practice, cu predare integrată, dar și introducerea disciplinelor „pentru viață”, precum educație economică, juridică sau pentru un stil de viață sănătos. Mai mult, numărul de ore va fi reconfigurat, iar procesul de evaluare va fi modificat, după cum a explicat Marin Marian Viorel.

****

Pro România a rămas unica voce de opoziţie la adresa actualei puteri- consideră Adrian Ţuţuianu, candidat pentru un mandat de deputat.

****

Zero taxe pe salariul minim este unul dintre cele mai importante angajamente ale Alianței USR PLUS la guvernare. Prin această măsură Alianța își propune să reducă nivelul de sărăcie. Aplicarea ei, spune candidatul USR-PLUS, Claudiu Năsui, se va face gradual și etapizat, astfel încât, peste 5 ani demersul să poată fi aplicat tuturor domeniilor de activitate.

****


Candidatul PMP, pentru un nou mandat de deputat în Mehedinți, Ion Cupă a vorbit, la Drobeta Turnu Severin, despre un pact între politicieni pentru reducerea numărului de parlamentari la 300 , dar și pentru eliminarea pensiilor special.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: