Connect with us

Electorale

STIRI ELECTORALE, ORA 11.30, 29 NOIEMBRIE 2020

Published

on

29 NOIEMBRIE 2020 ȘTIRI ELECTORALE, ORA 11.30

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, candidat pentru Camera Deputaţilor a declarat că un obiectiv al programului de guvernare este dezvoltarea învăţământului tehnic profesional:

****

PSD vrea să reducă poluarea în marile orașe, prin susținerea transportului verde și eliminarea surselor de poluare. Conform candidatului PSD Dolj la Camera Deputaților, Laura Vicol, acest lucru va fi posibil prin susținerea autorităților locale de a cumpăra mijloace electrice de transport în comun, prin extinderea pistelor de biciclete, dar și prin închiderea depozitelor de gunoi care nu îndeplinesc condițiile legale. Măsurile sunt prevăzute în Planul de Guvernare al PSD pentru următorii patru ani, care poate fi consultat pe www.psddolj.ro.

****

Cosmin Poteraș, candidat al Alianței USR-PLUS la Dolj, susține că educația este motorul care poată să aducă bunăstare oamenilor. În opinia sa, este nevoie de infrastructură școlară, de profesori care să fie stimulați pentru a merge în zonele defavorizate, dar şi de măsuri concrete care să combată abandonul școlar, o problemă în judeţul Dolj. El a precizat că Alianța USR-PLUS are un program in acest sens.

****

Preşedintele Partidului Ecologist Român, Dănuţ Pop, consideră că strategia politică a partidului îi va permite să intre în viitorul Parlament. Dănuţ Pop:


****


Liderul PMP, Eugen Tomac , candidat pentru Camera Deputaţilor , va propune noului Legislativ majorarea de cel puţin 10 ori a bugetului pentru Cultură. El spune că PMP rămâne consecvent valorilor pe care şi-a propus să le promoveze în plan spiritual şi cultural.

**** Liderul UDMR, Kelemen Hunor, candidat pentru un nou mandat de deputat, anunţă că Uniunea a elaborat un plan de măsuri economice. Una dintre propuneri are în vedere finanţarea mai multor domenii, între care şi învăţământul la distanţă.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: