Connect with us

Electorale

STIRI ELECTORALE, ORA 11.30, 30 NOIEMBRIE 2020

Published

on

30 NOIEMBRIE 2020 ȘTIRI ELECTORALE, ORA 11.30

Suntem în ultima săptămână de campanie electorală iar candidații  la un post de senator sau deputat continuă să le prezinte alegătorilor programele lor, care ar putea fi aplicate după alegerile parlamentare, de duminică, 6 decembrie.

Prim-vicepreședinte social democrat, Sorin Grindeanu, candidat la camera Deputaților,   afirmă că PSD este singurul partid care a venit cu un program clar pentru combaterea pandemiei. El a precizat că planul de guvernare social-democrat prevede decontarea tuturor cheltuielilor aferente cu materialele pentru prevenirea pandemiei, inclusiv testarea angajatilor.

****


Radu Miruţă, candidatul Alianţei USR PLUS Gorj pentru Camera Deputaţilor, susține că este nevoie de transparenţă în toate instituţiile statului.

****

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor susține PENSII DECENTE ȘI DREPTATE SOCIALĂ PENTRU ROMÂNIA. Într-un comunicat, AUR, filiala Dolj, apreciază că pensiile speciale au fost stabilite fără a respecta principiul contributivității sau pe cel al solidarității sociale. În aceste condiții, se menționează în comunicat, Alianța pentru Unirea Românilor va milita în Parlament pentru  desființarea sau impozitarea drastică a pensiilor speciale. Parlamentarii AUR vor renunța în scris, chiar din prima zi de mandat, la pensiile speciale și vor vota pentru desființarea lor, precizează reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor, filiala Dolj.

****

Parteneriatul dintre Om și Natură este principiul după care se ghidează Partidul Ecologist Român, spune președintele formaţiunii , Dănuț Pop. El candidează pentru un mandat de deputat și are în vedere mai multe proiecte legislative.
****

Partidul Mişcarea Populară propune trei măsuri imediate pentru a combate risipa banilor publici, declară Eugen Tomac, președintele formaţiunii, candidat pentru Camera Deputaţilor.

**** Senatorul UDMR Cseke Attila, candidat pentru un nou mandat, propune o testare masivă a cetăţenilor. În opinia sa, doar astfel se poate obține o imagine reală a numărului de infectări cu noul coronavirus.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: