Connect with us

Electorale

STIRI ELECTORALE, ORA 12.30, 1 DECEMBRIE 2020

Published

on

1 DECEMBRIE 2020 ȘTIRI ELECTORALE, ORA 12.30 

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, candidat pentru un mandat de deputat, are câteva condiţii pentru a susţine viitorul Executiv.


****

O bună guvernare este făcută de oameni competenţi, care îşi asumă acţiunile viitoare- spune Dan Barna co-preşedinte şi candidat USR PLUS pentru Camera Deputaţilor.


****

La alegerile parlamentare, PMP trebuie să obţină 10 la sută- spune președintele de onoare al formaţiunii, eurodeputatul Traian Băsescu. El adaugă că votul din 6 decembrie trebuie să fie unul masiv, pentru ca stânga să nu mai ajungă la putere.


****

Candidatul UDMR din partea Organizației de Tineret, Oltean Csongor afirmă că alegerile de la 6 decembrie sunt despre viitorul tinerilor, de aceea ei trebuie să fie prezenţi în luarea deciziior. El aminteşte că în programul de relansare economică propus de UDMR una din măsuri vizează sprijinirea tinerilor care sunt activi pe piaţa muncii, se precizează într-un comunicat.

****

Președintele PNL, premierul Ludovic Orban, candidat pentru Camera Deputaților, spune că, dacă cetățenii respectă măsurile de protecție sanitară, în ziua votului, riscul de transmitere a virusului este foarte mic. Ludovic Orban a dat asigurări au fost luate toate măsurile pentru ca votul din 6 decembrie să se desfășoare în condiții de siguranță.

****

PSD susține și promovează produsele agro-alimentare românești în Programul de Guvernare. Conform declarațiilor candidatului PSD Dolj pentru Senatul României, Mihail Genoiu, va fi creată, în mandatul următor, o platformă care să permită populației să cumpere în primul rând produsele proaspete și de calitate obținute pe plan local, la prețuri rezonabile. Mai mult, vor fi promovate produsele fabricate în România și serviciile oferite de firmele care activează pe teritoriul țării noastre, a mai precizat Mihail Genoiu.

Filiala Partidului Noua Dreaptă – Mehedinți a organizat,  ieri, la Dr. Tr. Severin, Marșul Unității Naționale. Potrivit unui comunicat primit la redacție, este a treia ediție a evenimentului patriotic, la care au luat parte și reprezentați ai  Partidului Alianța pentru Unirea Românilor ,din județul Mehedinți. Președintele Partidului Noua Dreaptă – Filiala Mehedinți, Florin Ion Măneanu, candidat la Camera Deputaților, susține crearea unei  alianțe a tuturor partidelor de ideologie naționalistă, prin intermediul căreia să lupte pentru români și România, se mai precizează în același comunicat.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: