Connect with us

Electorale

STIRI ELECTORALE, ORA 16.30, 2 DECEMBRIE 2020

Published

on

2 decembrie, Știri electorale, ora 16.30

         Copreşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, afirmă că alianţa pe care o reprezintă nu va cere niciodată posturi în administraţia publică ‘de împărţit pe sinecuri’ şi nici nu va accepta astfel de practici din partea vreunui partener de guvernare. De asemenea, Dacian Cioloş, propunerea de premier a Alianţei USR PLUS, a dat asigurări că nu există intenţia de a majora taxe sau impozite, ci dimpotrivă, unul dintre angajamentele asumate este eliminarea taxelor pe valoarea salariului minim.

          Pensiile trebuie să crească în sumă fixă, astfel încât și cei cu pensie mică să simtă diferența, a declarat Ringo Dămureanu, candidat în Dolj la Camera Deputaților din partea Alianței pentru Unirea Românilor. El subliniază într-un comunicat că Alianțaare cele mai bune soluții de creștere a pensiilor. Ringo Dămureanu susține că Alianța pentru Unirea Românilor propune o creștere sustenabilă a pensiilor, astfel încât bugetul să o suporte și care să atingă și să rezolve principala problemă socială: creșterea reală în beneficiul pensionarului.

           PMP are soluţii pentru combaterea risipirii banului public, spune președintele formaţiunii, Eugen Tomac. Una dintre acestea este o lege a transparenței contractelor angajate.

         Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, candidat la Camera Deputaţilor, atrage atenţia că efectele pandemiei vor fi de lungă durată. El spune că viitorul Guvern trebuie să fie preocupat de sănătatea cetăţenilor, dar şi de starea economiei, de menţinerea locurilor de muncă.

       PNL demonstrează că românii pot să construiască autostrăzi! Pe prima parte a drumului expres Craiova-Piteşti se va circula la finalul anului viitor, spune într-un comunicat deputatul liberal, Nicolae Giugea, candidat în Dolj pentru un nou mandat. El precizează că loturile 1 şi 2 ale drumului expres Craiova-Piteşti vor fi finalizate mai devreme decât este prevăzut în contractul de execuţie. Este crucial pentru România să aibă în următorii 4 ani un guvern de profesionişti, competenţi, care să lucreze continuu pentru dezvoltarea ţării. Astfel vor fi suficiente resurse pentru majorarea pensiilor și a alocațiilor copiilor, iar angajaţii vor fi plătiți la standarde europene, mai spune, Nicolae Giugea, candidat PNL în Dolj pentru un nou mandat.

            PSD urmează să înființeze Programul Național „Școala cu Program Prelungit”, conform planului de guvernare pentru următorii patru ani. Conform candidatului PSD Dolj pentru Camera Deputaților, Alexandra Presură, acesta implică înființarea școlilor cu program prelungit, până la ora 16,00, oferind astfel elevilor, pe lângă programul şcolar, şi posibilitatea de a servi o masă caldă şi de a participa la activități de aprofundare, de remediere şi extracurriculare la decizia școlii, în funcție de specificul comunității.

             Candidatul Pro România la Camera Deputaților, Florinel Stancu  a afirmat că a intrat în această cursă electorală pentru că Doljul are nevoie în Parlament de oameni care să militeze pentru salarii corecte pentru români, în raport cu munca depusă. El susține că va apăra în continuare drepturile și libertățile doljenilor, ale tuturor românilor, dacă va obțiune un nou mandat. 2000 de lei venit minim de criză pentru fiecare român și sprijin economic pentru companii. Acestea sunt primele două măsuri Pro România din planul pentru ieșirea din criză.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: