Connect with us

Electorale

STIRI ELECTORALE, ORA 16.30, 23 NOIEMBRIE 2020

Published

on

23 noiembrie, Știri electorale, ora 16.30

           PSD a gândit, pentru pensionari, creșterea graduală a pensiilor calculate pe contributivitate, odată cu creșterea veniturilor la bugetul de stat. Veniturile vor crește, conform candidatului PSD Dolj pentru Parlamentul României, Eliza Peța-Ștefănescu, exact cum este menționat în Planul de Guvernare, prin absorbția de fonduri europene, prin creșterea investițiilor, dar și prin îmbunătățirea colectării taxelor. Mai mult decât atât, toate acestea vor fi posibile și prin stoparea risipei banului public, astfel încât creșterea economică să se regăsească și în buzunarele celor ce au muncit cinstit o viață întreagă, a explicat Eliza Peța-Ștefănescu.

            Pentru alianța USR-PLUS importantă este reconstrucția României. Copreședintele alianței Dacian Cioloș spune că USR-PLUS are candidați integri, capabili și profesioniști pentru toate domeniile:
               Candidatul PMP, pentru un nou mandat de deputat în Mehedinți, Ion Cupă, vorbește despre un pact între politicieni pentru reducerea numărului de parlamentari la 300 dar și pentru eliminarea pensiilor speciale:

               Preşedinte şi candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor, Kelemen Hunor, a prezentat un pachet de măsuri, ce pot fi luate în această perioadă de pandemie: digitalizarea domeniului sănătăţii şi reducerea birocraţiei, sunt două dintre acestea:

                Senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea, candidat în Dolj pentru un nou mandat, a afirmat că PNL are ca obiectiv în următorii patru ani să extindă reţelele magistrale de gaze, astfel încât să permită conectarea a peste un milion de gospodării. În Dolj, a fost inaugurat tronsonul de conductă Craiova-Segarcea, iar lucrările continuă până la Calafat. Programul PNL prevede racordarea gratuită la gaze a fiecărei gospodării, printr-un proiect de un miliard de euro, a spus senatorul Mario Ovidu Oprea, candidat în Dolj pentru un nou mandat.

                 Filiala Mehedinți a Partidului Noua Dreaptă a intrat în bătălia electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, cu o echipă de tineri competenți, muncitori și iubitori de neam și țară. Această echipă are ca obiectiv reconstrucția din temelii a țării și eradicarea totală a corupției din administrația  de stat. Candidații în Mehedinți ai Partidului Noua Dreaptă la Camera Deputaților sunt: Florin-Ion Măneanu, Petronela Tudor, Laurențiu – David Tudosoiu, Gina Viașu și Adela Matei.

                 Este nevoie de un nou contract social: între stat și cetățenii săi, susține într-un comunicat Daniel Stanciu, candidat în Dolj, la Senat, din partea Partidului Verde. România trebuie să asigure pentru toată lumea drepturile sociale esențiale, cum ar fi accesul la asistență medicală, locuințe și educație, mai spune Daniel Stanciu. Investițiile publice în locuințe sociale, accesibile și eficiente din punct de vedere energetic, ar putea fi sprijinite cu fonduri europene. Alte obiective sunt: introducerea unui sistem de impozitare cu mai multe rate și a salariului minim fără impozit pe venit, reducerea impozitului pe venit în raport cu valoarea salariului mediu și venit minim de 1000 euro pentru salariați, a precizat Daniel Stanciu, candidat în Dolj, la Senat, din partea Partidului Verde.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: