DE ACTUALITATE

STIRI ELECTORALE, ORA 16.30, 24 NOIEMBRIE 2020

24 noiembrie, ȘTIRI ELECTORALE, ORA 16.30

                  Candidatul Pro România la Camera Deputaților, Florinel Stancu  a afirmat că a intrat în această cursă electorală pentru că Doljul are nevoie în Parlament de oameni care să militeze pentru salarii corecte pentru români, în raport cu munca depusă. El susține că va apăra în continuare drepturile și libertățile doljenilor, ale tuturor românilor, dacă va obțiune un nou mandat. 2000 de lei venit minim de criză pentru fiecare român și sprijin economic pentru companii. Acestea sunt primele două măsuri Pro România din planul pentru ieșirea din criză, menționează candidatul în Dolj la Camera Deputaților, Florinel Stancu.

             Copreședintele USR PLUS, Dan Barna, enumeră principalele teme pe care le are în vedere în viitorul Parlament: legile justiției, fără penali în funcții publice și eliminarea pensiilor speciale.

                Programul de guvernare al Partidului Mişcarea Populară cuprinde aproximativ 200 de proiecte şi măsuri concrete care, odată aplicate, vor ajuta România să facă un pas important din punct de vedere economic, social, administrativ, se arată într-un comunicat. Având în vedere problemele scoase la lumină de pandemie şi şirul lung de tragedii petrecute în spitalele româneşti, PMP propune o reformă din temelii prin intermediul unei Legi privind organizarea și funcționarea sistemului de Sănătate. În acelaşi timp, se impune creşterea semnificativă a finanţării Sănătăţii până la media UE şi modificarea legislației astfel încât spitalele să aibă regim de societăți cu capital de stat pentru a-și completa veniturile, se menționează în comunicatul PMP.

%d blogeri au apreciat: