Connect with us

Electorale

STIRI ELECTORALE, ORA 16.30, 26 NOIEMBRIE 2020

Published

on

Vicepreședintele Alianței pentru Unirea Românilor – Partidul AUR și candidat al acestei formațiuni politice la Camera Deputaților pe județul Dolj, Ringo Dămureanu, împreună cu candidatul pentru Senat, Ionel Gheorghe, s-au întâlnit ieri cu craiovenii din cartierul Valea Roșie, cu cest prilej cei doi competitor electorali  au luat cunoștință de problemele cu care se confruntă micii producători agricoli și micii comercianți, care vindeau marfa afară, în condiții inumane la sfârșit de noiembrie, se arată într-un comunicat de presă. Liderii AUR Dolj au susținut că românii au nevoie de PENSII DECENTE ȘI DREPTATE SOCIALĂ. În acest context, liderul AUR Dolj, Ringo Dămureanu, a declarat că soluția Alianței pentru aceste două deziderate este o CREȘTERE ÎN SUMĂ FIXĂ, EGALĂ PENTRU ABSOLUT TOȚI PENSIONARII SISTEMULUI PUBLIC DIN ROMÂNIA, pe principiul ”erga omnes”.

**** Candidatul UDMR la alegerile parlamentare, Hegedus Csilla, va propune înfiinţarea programului “Prima firmă creativă” pentru tineri, ca soluție de dezvoltare a industriei creative în România. Aceasta a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținute ieri, că sectorul creativ are cea mai mare dezvoltare în UE şi ar oferi locuri de muncă în condiţiile crizei pandemice prin care trece întreaga lume. “Acest sector creează locuri de muncă pentru tineri şi pentru femei. Şi este sectorul care probabil a fost afectat cel mai puţin de pandemie, pentru că în mare parte aceste activităţi se pot face şi de acasă. Înființarea acestui program, <<Prima firmă creativă>>, înseamnă ca aceste persoane tinere, până la 35 de ani, pot primi capitalul iniţial de 50.000 de euro pentru pornirea acestor firme, de la stat, fără să-l plătească înapoi”, a spus Hegedus Csilla.

Potrivit candidatului UDMR, firmele respective ar trebui să fie scutite de la impozitul pe profit în primii doi ani de activitate. “Cealaltă sugestie a mea este ca aceste firme, prima firmă creativă, să nu plătească timp de doi ani de zile impozit pe profit, dacă nu are cifra de afaceri mai mare de 100.000 de euro pe an”, a explicat Hegedus.

Actualul ministru al transporturilor, Lucian Bode, candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor, spune că liberalii au gândit, pentru următorii 4 ani, un pachet de măsuri de urgentare a investiţiilor publice.


Sorin Grindeanu, candiat PSD pentru un mandat de deputat, atrage atenţia că România este ţara cu cele mai slabe măsuri de stimulare economică din Europa. El spune că potrivit EUROSTAT, Executivul a împrumutat aproximativ 25 de miliarde de euro şi aceşti bani nu se regăsesc în economie
grindeanu PSD 28 sec
Declaraţie consemnată de Daniela Georgescu

La alegerile din 6 decembrie, Călin Popescu Tăriceanu vrea să obţină un nou mandat de senator şi candidează pe lista Pro România. El spune că cetăţenii trebuie să dea o şansă partidelor mai mici:
tăriceanu

Fără pensii speciale, Fără imunitate parlamentară, Fără Penali în Funcții Publice – sunt câteva dintre printre măsurile propuse de Alianța USR PLUS pentru justiție și reforma statului.Deputatul USR Stelian Ion și avocatul Andrei Lupu, candidați ai Alianței USR PLUS pentru Parlamentul României, au prezentat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, principalele măsuri pentru justiție și reforma statului din cadrul programului de guvernare USR PLUS. ”Într-un stat normal democratic, parlamentarii nu se ascund în spatele imunității parlamentare. Nu există niciun motiv pentru care un parlamentar bănuit de fapte de corupție să se ascundă în spatele imunității. Un obiectiv asumat de USR PLUS este eliminarea imunității parlamentare. Parlamentul trebuie să fie unul curat”, a declarat deputatul USR Stelian Ion, membru în cadrul Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi din Camera Deputaților și candidat al Alianței USR-PLUS în Constanța pentru Camera Deputaților. La rândul său, avocatul Andrei Lupu, membru în Biroul Național PLUS și candidat al Alianței USR PLUS în Prahova pentru Camera Deputaților, a subliniat faptul că depolitizarea în toate sectoarele de activitate ale statului român va fi „ o condiție esențială pentru coaliția de guvernare” din care USR PLUS va face parte.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: