Connect with us

Electorale

STIRI ELECTORALE, ORA 16.30, 28 NOIEMBRIE 2020

Published

on

28 NOIEMBRIE 2020 ȘTIRI ELECTORALE, ORA 16.30

Candidatul Uniunii Democrate a Maghiarilor din România din partea Organizației de Tineret, Oltean Csongor a vorbit, într-o conferință de presă,  despre punctele din programul de gestionare a pandemiei și relansare economică elaborat de Uniune, care vizează , printer altele,  sprijinirea tinerilor activi pe piața muncii. În acest sens ar trebui acordat sprijin antreprenorilor care angajează persoane sub 29 de ani și peste 50 de ani care și-au pierdut locul de muncă; trebuie sprijiniți tinerii ale căror afaceri se află într-o situație critică din cauza epidemiei, iar tinerii care se întorc din străinătate trebuie ajutați cu scutiri de impozite, a mai subliniat candidatul UDMR.


****

Atragerea de fonduri europene se realizează și se va realiza într-un parteneriat între guvernul PNL, autorități locale și președintele țării, afirmă Raluca Turcan, candidat  pentru Camera Deputaţilor. Doar aşa, spune ea, dezvoltarea României va merge înainte așa cum și-a asumat PNL prin programul de guvernare.

****

PSD urmează să înființeze Programul Național „Școala cu Program Prelungit”, conform planului de guvernare pentru următorii patru ani. Candidatul PSD Dolj pentru Camera Deputaților, Alexandra Presură, spune că acest proiect  implică înființarea școlilor cu program prelungit, până la ora 16,00, oferind astfel elevilor, pe lângă programul şcolar, şi posibilitatea de a servi o masă caldă şi de a participa la activități de aprofundare, remediale şi extracurriculare, în funcție de specificul comunității.

****

Pro România vrea să fie a treia forţă politică în viitorul Parlament, spunea chiar preşedintele formaţiunii Victor Ponta, candidat pentru Camera Deputaţilor.

****

Anca Dragu este candidată a Alianței  USR- PLUS la Senat. Ea propune anularea taxelor pe salariul minim, cu precizarea că această măsură a fost gândită ca parte a unui sistem economic de reducere a sărăciei

****

Ovidiu Zară, candidatul  Partidului Ecologist Român pentru un mandat de senator, consideră că este nevoie de o schimbare a clasei politice. În opinia sa, noii politicieni trebuie să înceapă cu o restructurare morală şi o reaşezare a valorilor autentice: dreptate, demnitate şi credinţă.

****

Corneliu Dobrițoiu candidează la Camera Deputaților din partea Partidului Puterii Umaniste Social Liberal. El îşi propune să elimine dezechilibrele care există între principalele instituții ale statului prin creșterea dimensiunii de control democratic al Parlamentului, se arată într-un comunicat de presă.

****

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: