Connect with us

Electorale

STIRI ELECTORALE, ORA 16.30, 29 NOIEMBRIE 2020

Published

on

29 NOIEMBRIE 2020 ȘTIRI ELECTORALE, ORA 16.30

Guvernul României a investit mai mult de un miliard de euro în consolidarea sistemului sanitar, pentru a face față provocărilor aduse de pandemia de coronavirus. Declarația a fost făcută de prim vicepreşedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, care candidează pentru Camera Deputaţilor .

****

PSD pregătește o rețea de centre de asistență medicală ambulatorie de specialitate după alegerile din 6 decembrie. Aceasta are drept scop creșterea substanțială a accesibilității tuturor cetățenilor, mai ales din orașele mici și din mediul rural, la servicii medicale de specialitate, acces la un pachet complet de investigații paraclinice, spitalizare de zi și servicii conexe. Conform candidatului PSD Dolj pentru Camera Deputaților, Eliza Peța-Ștefănescu, numărul de centre înființate este de 200, iar costul unui astfel de centru se ridică la 2 milioane de euro.

****

Candidatul Partidului Pro România la Camera Deputaților, Florinel Stancu  a afirmat că a intrat în această cursă electorală pentru că Doljul are nevoie în Parlament de oameni care să militeze pentru salarii corecte pentru români, în raport cu munca depusă. El susține că va apăra în continuare drepturile și libertățile doljenilor, ale tuturor românilor, dacă va obține un nou mandat. 2000 de lei venit minim de criză pentru fiecare român și sprijin economic pentru companii – acestea sunt primele două măsuri ale Pro România din planul pentru ieșirea din criză, menționează candidatul în Dolj la Camera Deputaților, Florinel Stancu.

****

Școală de la 8 la 5 este unul dintre  proiectele USR PLUS care urmărește creșterea calității actului pedagogic și reducerea abandonului școlar. Copreşedintele Alianţei, europarlamentarul Dacian Cioloș.

****

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor vine cu un plan de resetare a sistemului politic, prin limitarea la două mandate pentru parlamentari şi primari. George Simion, candidat pentru Camera Deputaţilor.
****

Silviu Vexler, candidat pentru un mandat de deputat din partea Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din Romania, a fost ales preşedinte al Federaţiei. Obiectivele sale sunt, între altele, extinderea programului de restaurare a sinagogilor, combaterea antisemitismului, dezvoltarea relaţiilor şi proiectelor cu toate cultele şi minorităţile naţionale, transmite reporterul RRA, Angela Cerven.


****

Este nevoie de un nou contract social: între stat și cetățenii săi, susține Daniel Stanciu, candidat, în Dolj, la Senat, din partea Partidului Verde. România trebuie să asigure pentru toată lumea drepturile sociale esențiale, cum ar fi accesul la asistență medicală, locuințe și educație. Alte obiective sunt: introducerea unui sistem de impozitare cu mai multe rate, reducerea impozitului pe venit în raport cu valoarea salariului mediu și venit minim de 1000 euro pentru salariați, a mai precizat Daniel Stanciu, candidat în Dolj, la Senat, din partea Partidului Verde.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: