Connect with us

Regional

Târgul de Paște Craiova

În Piața „Mihai Viteazul”

Published

on

Primăria Municipiului Craiova invită craiovenii, în perioada 30 martie – 8 aprilie 2018, la Târgul de Paște Craiova 2018.

Evenimentul are loc în Piața „Mihai Viteazul” din Craiova și reunește comercianți și producători de produse specific Sărbătorilor Pascale din mai multe zone ale țării.

Pentru ediția din acest an, s-au înscris la Târgul de Paște din Craiova expozanți din Timișoara, Satu-Mare, Harghita, Pitești, Suceava și din județul Dolj, expozanți care oferă vizitatorilor și doritorilor diferite produse de sezon, de la obiecte de artizanat, produse hand-made până la dulciuri de casă gen cozonac, gogoși, fursecuri, prăjituri, pască, plăcinte de casă, ciocolată, dulcețuri și siropuri, clătite, dar și produse tradiționale din carne, alte delicatese culinare și specialități pascale.

Evenimentul include, pe lângă expozițiile cu vânzare prezentate de comercianți și producători din țară, și o zonă de ateliere de creație și meșteșuguri de Paște, concepută pentru întreaga familie. Astfel, cei mai mici dintre craioveni, ajutați de părinți sau bunici, au ocazia să picteze, să deseneze, să decupeze și să-și realizeze propriile creații decorative specifice Sărbătorilor Pascale: de la obiecte din sticlă, ceramică, până la cele realizate din hârtie, ipsos etc. Zona dedicată copiilor este animată de luni, 02 aprilie și până miercuri, 04 aprilie, între orele 12.00 – 16.00, cu atelierele organizate de specialiștii Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman.