Connect with us

Regional

Tranzacţii ilicite cu droguri de mare risc la Mioveni

În parcarea unui complex comercial

Published

on

La data de 30 ianuarie 2018 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Argeş au surprins în flagrant pe inculpaţii Preda Cristian Valentin şi Şerbana Mădălin-Nicolae în timp ce intenţionau să efectueze tranzacţii ilicite cu droguri de mare risc pe raza localităţii Mioveni, în parcarea unui complex comercial.

În cauză s-a reţinut că, la data de 30 ianuarie 2018, inculpaţii Preda Cristian Valentin şi Şerbana Mădălin-Nicolae intenţionau să vândă o cantitate de 100 g de cocaină, la preţul negociat de 8 000 de euro.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că drogurile de mare risc fuseseră procurate de către inculpatul Şerbana Mădălin Nicolae, care comercializa consumatorilor şi traficanţilor de droguri pe raza municipiul Piteşti şi Mioveni, cocaină stradal, en-detail, la preţul de 100 euro/gram. Drogurile erau primite de la o persoană de încredere din Spania, iar transportul s-a efectuat prin intermediul unei firme de coletărie sau curierat.

Totodată, în cauză s-a reţinut că la data de 22 ianuarie 2018 şi data de 24 ianuarie 2018, inculpatul Preda Cristian Valentin a vândut droguri de mare risc furnizate de către inculpatul Şerbana Mădălin Nicolae.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate în data de 30 ianuarie 2018, la locuinţele inculpaţilor au fost găsite şi ridicate ustenile susceptibile a fi folosite la porţionarea drogurilor şi bani.

În noaptea de 30/31 ianuarie 2018, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti , au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de inculpaţii Preda Cristian Valentin şi Şerbana Mădălin-Nicolae, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc.