Connect with us

Sport

Trei meciuri în Polivalenta din Craiova

Published

on

Sala Polivalentă din Bănie va găzdui sâmbătă trei meciuri. Prima partidă va începe de la ora 12.15 cu meciul dintre formaţia de volei feminin a Craiovei şi CS Știinţa Bacău. Bacăul a bifat două victorii în primele două etape ale campionatului, în timp ce SCM U Craiova a cedat în ambele jocuri pe care le-a disputat cu 3-0.

Echipa masculin de volei va susține primul meci în campionatul intern SCM U Craiova va întâlni în runda inaugurală pe Dinamo Bucureşti, de la ora 14.45.

Baschetbaliștii de la SCM-U Craiova vor primi sâmbătă (ora 19.55) vizita formației Steaua CSM București. Echipa bucureșteană a debutat cu victorie în EuroCup, pe teren propriu, în fața turcilor de Trabzonspor (scor 76-71). În campionat SCM U Craiova are maximum de puncte după primele trei etape şi se clasează pe poziţia secundă, la egalitate de puncte cu CSM CSU Oradea, în timp ce Steaua Bucureşti a înregistrat două victorii şi o înfrângere în acest start.

Etapa a patra, din Liga Națională de baschet masculin: CSM U Oradea   – U BT Cluj-Napoca, CSU Atlassib Sibiu – BC Mureş Târgu Mureş, CS Dinamo Bucureşti – CS Energia Târgu Jiu, CS Phoenix Galaţi – Baschet Club Timişoara, SCM Universitatea Craiova – Steaua CSM EximBank.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: