Connect with us

Sport

Umor negru la CS U. Craiova

Adrian Mititelu nu avea ce să vândă.

Published

on

Comunicat de presă

Universitatea Craiova își cere scuze suporterilor Științei că folosește pagina oficială a clubului pentru un comunicat care nu are legătură cu fotbalul. Nu am crezut că îi vom mai răspunde vreodată lui Adrian Mititelu, dar o facem, pentru ultima oară.

1. Nici un acționar al Universității Craiova nu a discutat cu Vasile Șiman în cursului anului 2015, cu excepția unei scurte discuții telefonice legată de medierea unei negocieri între club și un fost jucător al Sportului Studentesc. Domnul Șiman nu a fost niciodată mandatat să poarte vreo discuție în numele Universității Craiova.

2. Adrian Mititelu nu poate să dea cuiva 10 hectare de teren din simplul motiv că nu deține nici măcar 100 de metri pătrați. În anul 2009, Adrian Mititelu încerca evitarea executarii silite de catre ANAF a terenurilor detinute în Balta Craioviței, precum și mutarea datoriilor pe altă societate în vederea obtinerii dreptului de a participa în Liga I, prin divizarea FC U Craiova S.A în S.C. Cetatea Banilor City S.A. Doar că această divizare a fost anulată în martie 2015, prin sentința judecătorească nr. 98/2015 pronunțată de Tribunalul Giurgiu în dosarul 5162/62/2012, făcând ca toate terenurile în discuție să se întoarcă pe societatea aflată în faliment, respectiv Fotbal Club U Craiova S.A. pentru a fi scoase la licitație de catre lichidatorul societății falimentare. Se pare că avocatul Moise a ascuns de Adrian Mititelu faptul că a pierdut acest proces la Giurgiu iar acesta din urmă încă nu știe că nu mai deține niciun teren. Chiar și așa, până la acea dată, terenurile se aflau tot în proprietatea unei societati aflate în procedura de faliment la dispoziția lichidatorului judiciar. În concluzie, Adrian Mititelu nu avea ce să vândă.

3. Singura tentativă de discuție între un reprezentant al clubului Universitatea Craiova și unul al lui Adrian Mititelu a venit din partea acestuia din urmă, în data de 17 iulie 2015. Atunci, în jurul orei 9.00 dimineața, avocatul Moise s-a prezentat neinvitat și neanunțat la biroul unuia dintre acționarii Universității, spunând că are o propunere din partea lui Adrian Mititelu. I s-a răspuns scurt că este exclusă orice discuție și a fost poftit afară. Vizita avocatului Moise a fost înregistrată de camerele de supraveghere.

Se pare că viața are uneori un umor negru. Așa s-a ajuns ca doi demolatori de cluburi (Sportul Studentesc si Fotbal Club U Craiova) să negocieze-vânzarea cumpărarea Universității Craiova fără ca vreunul să o dețină și fără ca celălalt să aibă cu ce să o cumpere.

 

Totodată:

Universitatea Craiova va organiza vineri, 24 iulie, o conferință de presă. Întâlnirea cu reprezentanții mass-media va avea loc de la ora 12.00, la sala de conferințe de la Sala Polivalentă. În cadrul evenimentului, directorul tehnic Sorin Cârțu și unul dintre jucătorii Științei vor răspunde întrebărilor referitoare la partida cu Astra Giurgiu, programată duminică.

 

Sursa: csuc.ro