Connect with us

Regional

Vâlcea: Accident rutier pe DN 7 cu 21 persoane implicate; a fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Published

on

Un număr de 21 persoane au fost implicate duminică după-amiază într-un accident rutier care a avut loc pe DN 7, în zona satului Râu Vadului, comuna Câineni, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Vâlcea, a informat IGSU.

Accidentul a avut loc între un autoturism, în care se aflau două persoane, şi un microbuz în care se aflau 19 persoane. Toate persoanele implicate sunt conştiente şi primesc îngrijiri medicale la faţa locului.

Pentru gestionarea situaţiei acţionează patru ambulanţe SMURD, şapte ambulanţe SAJ, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi două echipaje de descarcerare.

Totodată, în sprijinul resurselor alocate la nivelul judeţului Vâlcea intervin şi două ambulanţe de la SAJ Sibiu, două ambulanţe SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Sibiu.

Un alt accident rutier s-a produs, în această după-amiază, pe autostrada A1, pe sensul de mers Nădlac-Arad, în zona de urcare de pe DN 7 de la Pecica. Sunt implicate două autoturisme şi 7 oameni – 4 adulţi şi 3 copii. Un bărbat este încarcerat – precizează corespondentul nostru Ioan Suciu. Intervine SMURD Detaşamentul Arad cu o autospecială descarcerare şi una de stingere. La intervenţie este solicitat şi elicopterul SMURD. În zonă, circulaţia este îngreunată.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: