Connect with us

Regional

Victor Ponta deschide anul şcolar la Târgu-Jiu

Premierul va ajunge la Târgu-Jiu şi pe 1 octombrie.

Published

on

Pe 14 septembrie, premierul Victor Ponta va deschide anul școlar 2015-2016 la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din municipiu, primarul Florin Cârciumaru afirmând că a primit personal confirmarea prezenței lui Victor Ponta în Gorj, la întâlnirea pe care a avut-o la București cu premierul.

Mai mult, primarul Florin Cârciumaru a anunţat faptul că Victor Ponta va ajunge la Târgu-Jiu şi pe 1 octombrie, când va participa la festivitățile de deschidere a anului universitar de la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, dar şi la Conferința Județeană a PSD Gorj care va avea loc în aceeaşi zi, premierul bifând astfel două evenimente la Târgu-Jiu.

Liderul PSD Gorj susține că și-a anunțat participarea în cadrul Conferinței Județene a PSD și Liviu Dragnea, președintele interimar al PSD.

„La întâlnirea cu domnul prim-ministru am discutat mai multe probleme legate de activitatea municipiului cât şi de activitatea judeţului. Am discutat despre participarea dumnealui la vizita anului şcolar, deci va fi prezent la Târgu-Jiu pe data de 14. Ba mai mult, va fi prezent şi pe data de 1 octombrie la deschiderea anului universitar”, a declarat primarul Florin Cârciumaru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: impactingorj.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%d