Connect with us

Regional

Vrei un oraș curat?

Nu abandona deșeurile în spațiul public!

Published

on

SC Salubritate Craiova SRL, în parteneriat cu Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ Craiova, Asociația RoRec, Primăria Municipiului Craiova și Junior Chamber International Craiova desfășoară, în perioada 22.01.2018-15.05.2018, proiectul „Vrei un oraș curat? Nu abandona deșeurile în spațiul public!”. Timp de aproape patru luni, cei 80 de voluntari ai campaniei vor distribui în centre comerciale din Craiova, în spații publice intens circulate (parcuri, zone de agrement, Centrul istoric al municipiului), precum și la unele asociații de proprietari, unde sunt depozitate frecvent deșeuri pe lângă recipientele de precolectare, broșuri în care se regăsesc informații referitoare la modalitatea corectă de precolectare a deșeurilor dar și reguli de conviețuire socială și amenzile prevăzute pentru încălcarea acestora.

 

Campania vizează creșterea gradului de conștientizare a importanței colectării selective în rândul locuitorilor Craiovei și informarea cetățenilor cu privire la obligațiile legale și regulile prevăzute de legislație și de Regulamentul privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Craiova, precum și stabilirea, constatarea și sancționarea faptelor care constituie contravenții, aprobat prin HCL nr. 319/2009, cum sunt obligațiile proprietarilor de animale de companie și cele prevăzute pentru proprietarii de imobile.

  

Programul campaniei:

-22 ianuarie – 23 februarie 2018, luni-vineri, orele 18.00-20.00 – Distribuire broșuri în Electroputere Parc, Mercur Center;

26 februarie -30 martie 2018 – Distribuire broșuri la asociații de proprietari;

-02 aprilie – 15 mai 2018 – Distribuire broșuri în parcuri, grădini publice, Centrul istoric.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: primariacraiova.ro

%d blogeri au apreciat: