Connect with us

Meteo

Vremea se indreapta in toata tara

Prognoza meteo pana joi

Published

on

Luni, vremea se indreapta: sansele de ploaie cresc dupa pranz, dar sunt averse sporadice. Vantul va sufla mai tare in tinuturile estice, iar maximele vor fi de la 17 la 25 de grade.

In Dobrogea si in Baragan se anunta vreme placuta, cu temperaturi obisnuite perioadei si ceva innorari pe parcursul zilei. Vantul va fi destul de nervos.

Scapam de averse si in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Vremea va fi placuta, vedem soarele si vantul prinde putere. Temperaturile cresc un pic fata de ieri. Se mai imprastie norii si din nordul Moldovei si Bucovina. Gata cu ploile! Se face mai cald: ieri au fost doar 13-14 grade in zona.

Gasim vreme frumoasa si prin nordul Transilvaniei si in Maramures. Nu sunt evenimente meteo importante si atmosfera va fi placuta. In vestul tarii, norii apar din cand in cand, insa ploile sunt cu totul sporadice; se mai incalzeste si pe aici cu vreo doua grade.

Vreme buna se anunta si in tinuturile centrale. Iese soarele si se mai incalzeste. In Oltenia vremea este usor instabila. Dupa pranz sunt semne de ploaie in zona deluroasa. Termic este destul de bine, desi se racoreste cu doua grade fata de ieri.

Si in sudul tarii scad un pic temperaturile, dar este vorba tot de vreo doua grade. In ansamblu, vreme placuta, desi dupa-miaza este posibil sa picure si pe aici.

In Bucuresti, astazi avem vreme schimbatoare, zarim soarele temporar, insa mai sunt anuntate si ceva innorari, poate chiar o repriza de ploaie; temperatura ajunge la 23 de grade.

La munte, acum, dimineata gasim vreme buna. In orele dupa-amiezii se strang iarasi norii de ploaie. Termic, nicio schimbare, deocamdata.

PROGNOZA METEO PENTRU 3 ZILE

Luni, vremea se indreapta, sansele de ploaie vor fi destul de scazute, iar temperaturile in limite obisnuite. Marti, in jumatatea vestica a tarii vin averse consistente, cu fulgere, rabufniri de vant, grindina si cantitati de peste 25 de litri de apa pe metru patrat. In jumatatea estica se anunta timp frumos.

Miercuri prindem vreme frumoasa, desi dimineata vor mai veni cativa stropi in sud si sud-vest; vantul va sufla destul de tare in jumatatea estica. In zori se face cam frig, iar in depresiuni se intoarce BRUMA. Joi avem vreme amestecata: dimineata frumoasa, dar dupa-amiaza aduce averse pe suprafete mari in sud si est, la munte, local si prin Transilvania.

 

Pe crestele Carpatilor apare lapovita. Vantul va sufla cu putere in toate zonele, temperaturile scad simtitor in jumatatea estica si in noaptea urmatoare, in depresiuni se depune din nou BRUMA.

In Bucuresti, luni, avem vreme schimbatoare, zarim soarele temporar, insa mai sunt anuntate si ceva innorari, poate chiar o repriza de ploaie; temperatura ajunge la 23 de grade.

Marti va fi timp frumos. Norii se aduna abia catre seara, cand cresc si conditiile de averse. Miercuri: alta zi cu soare, desi dimineata va fi cam innorata; mai tarziu se porneste vantul si maxima ajunge la 21 de grade. Joi dimineata prindem atmosfera placuta si insorita; dupa pranz sunt anuntate si aici averse. Vantul se mentine activ, iar maxima mai scade putin.

La munte,luni dimineata gasim vreme buna. In orele dupa-amiezii se strang iarasi norii de ploaie. Marti, vremea se strica din nou si aversele vin temporar cam peste tot! In masivele sudice se pot aduna chiar 25 de litri de apa pe metru patrat.

Miercuri norii se imprasie treptat si vremea va fi frumoasa! Doar dimineata mai apar ceva ploi prin Meridionali. Joi, o sa ploua dupa-amiaza si seara, sunt averse cu descarcari electrice, dar la altitudini mari apare lapovita pe timpul noptii. Temperaturile scad!

sursa:stirileprotv.ro

%d blogeri au apreciat: