Connect with us

Regional

Ziua Culturii Naţionale, sărbătorită la Slatina

Published

on

Primăria Slatina, Centrul Cultural „Eugen Ionescu” și Asociația Culturală „Center Inter Art” omagiază Ziua Culturii Naționale prin organizareaa mai multor spectacole care se vor desfășura în zilele de 15 și 16 ianuarie 2018 la Centrul Cultural Slatina

Prima surpriză oferită de organizatori slătinenilor este spectacolul „Beatles’n’ Jazz”, susținut de Asociaţia Culturală „SpectacolArt” București în seara zilei de luni, 15 ianuarie, cu începere de la ora 18.30. Din band fac parte Adrian Nour – voce, unul dintre finaliştii show-ului de talente Vocea României de la Pro TV din anul 2013, Alexandru Borsan – pian, Ciprian Pop – chitară, Adrian Flautistu – bass şi Iulian Nicolae – tobe.

Marţi, 16 ianuarie, de la 18.30în sala de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina se va juca piesa de teatru „Năpasta” de I. L. Caragiale, în regia lui Cătălin Chirilă, jucată pe scenă de actorii Teatrului „Tony Bulandra” din Târgovişte. Din distribuţie fac parte Delia Lazăr, Sebastian Bălăşoiu, Bogdan Farcaş şi Liviu Cheloiu.

Ziua Culturii Naţională este dedicată marelui poet naţional şi universal Mihai Eminescu, iar cu prilejul aniversării a 168 de ani de la nașterea sa Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina va organiza, de asemenea, un spectacol omagial. Spectacolul de muzică și poezie „La ceasul amintirii” se va desfășura la sediul instituţiei culturale luni, 15 ianuarie, cu începere de la ora 15:00, Cei care vor aduce un omagiu Luceafărului poeziei româneşti sunt micii artiști de la Cercurile „Teatru”, „Creație literară”, „Jurnalism/ Ziaristică” și „Muzică ușoară/Canto”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: evenimentdeolt.ro