Connect with us

Regional

Craiova: cumperi o carte, ajuți un copil

“Târgul de carte caritabil, Bidi Bonețica” are loc duminică, 18 noiembrie, la Biergarten Craiova.

Published

on

“Târgul de carte caritabil, Bidi Bonețica” are loc duminică, 18 noiembrie, la Biergarten Craiova, între orele 12 – 19. Bidi Boneţica este un personaj de poveste dedicat copiilor, căreia Gidea Valentina i-a dat viață în cartea sa de povești cu același nume. Valentina este cadru universitar la Facultatea Babeş-Bolyai din Cluj și şi-a dedicat o mare parte din timpul liber lecturilor pentru cei mici. Tot ea va pune la dispoziție biblioteca personală în cadrul târgului caritabil. Și craiovenii s-au arătat interesați să doneze cărți pentru târg, iar cei care nu au apucat încă, o mai pot face până duminică, înainte de începerea evenimentului.

Fondurile strânse în urma vânzărilor vor merge către Claudiu, un băiețel de numai 11 ani, care se confruntă cu o boală prea mare pentru vârsta sa. Iar organizatorii vor sa îi arate că viața chiar e mai frumoasă alături de prietenii care vor veni la târg.

Am stat de vorba cu Simona Pața, președintele Asociației Life is Better with Friends, care ne-a spus totul despre acest târg de carte caritabil:

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: