DE ACTUALITATE

Bilanţul global al pandemiei de coronavirus

Bilanţul global al pandemiei de coronavirus a ajuns 31,6 milioane de infectări şi 971 de mii de decese, potrivit Universităţii americane de medicină „Johns Hopkins”.

Statele Unite au depăşit bilanţul de 200 de mii de decese cauzate de Covid-19 şi rămân, în continuare, ţara cea mai afectată de pandemie, cu aproape 6,9 milioane de cazuri confirmate.

Mai multe state europene se confruntă cu o creştere semnificativă a numărului de cazuri de coronavirus şi se discută tot mai mult despre un al doilea val al pandemiei, mai ales că la nivelul continentului s-a înregistrat în ultima săptămână o creştere cu 27% a deceselor.

Ungaria este printre ţările cu o creştere îngrijorătoare de cazuri şi a înregistrat peste 950 numai în următoarele 24 de ore. Emil Groza:
E. Groza – ’45

Spania, ţara europeană cu cea mai mare rată de îmbolnăviri, reduce numărul de zile de carantină de la 14 la 10. Măsura nu este agreată de toţi specialiştii, dar autorităţile cred că, fiind vorba de zile mai puţine, oamenii vor rămâne în case. Ana Maria Damian:
AM Damian – 1’05

%d blogeri au apreciat: