DE ACTUALITATE

EuRoFestCultura

Palatul Artelor Frumoase BOZAR, din Bruxelles, găzduiește în perioada 10-14 octombrie 2018 cea de-a IV-a ediție a EuRoFestCultura, festival de cultură românească organizat la iniţiativa şi sub patronajul europarlamentarului Mircea Diaconu, direcția artistică și executivă fiind asigurată de European Artists Management.

După deschiderea oficială a festivalului, programată pentru ora 18:15, vor fi vernisate expoziția de fotografie-document „Regina Soldat” și expoziția de bijuterie contemporană „Camera Lucida”. Seara se va încheia cu un concert de muzică clasică susținut de Ana Camelia Ștefănescu – soprană, Claudia Bara – pianistă și Tatiana Samouil – violonistă.

Festivalul EuRoFestCultura este un bun prilej pentru a descoperi și redescoperi cultura, tradiția și istoria românească prin teatru, artă fotografica, design, literatura și film.

Dedicată sărbătorii Centenarului, ediția 2018 a EuRoFestCultura are ca parteneri principali Institutul Cultural Român Bruxelles și Primăria Municipiului București și beneficiază de sprijinul  Reprezentanței Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană și a Ambasadei României în Regatul Belgiei.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Vremea în Oltenia, 10 – 11 octombrie 2018

Închide