DE ACTUALITATE

Horoscop- marti, 8 martie

Previziunile astrale pentru marti, 8 martie 2016.

Împarte cu prietenii tăi

Berbec

Reusiti sa va faceti remarcat datorita spiritului de aventura si ambitiei.  Ar fi bine sa fiti mai diplomat. Evitati discutiile in contradictoriu cu persoana iubita!

Taur

Este o zi buna pentru deplasari in interes personal. Puteti avea mari satisfactii pe plan social si financiar. Comunicati foarte bine cu cei tineri din familie.

Gemeni

Aveti un succes nesperat in afaceri si puteti sa va afirmati in societate. Ambitia de care dati dovada dimineata va aduce alaturi oameni dispusi sa va ajute. Relatiile cu cei din jur sunt foarte bune.

Rac

Puteti sa faceti schimbari importante, in special pe plan sentimental si in afaceri. Sunteti hotarat si plin de indrazneala. Este posibil sa legati noi prietenii, sa stabiliti relatii parteneriale si asocieri.

Leu

Reusiti sa rezolvati probleme familiale si de afaceri.  Desi nu stati prea bine cu banii, dupa-amiaza s-ar putea sa plecati intr-o calatorie in interes de familie.

Fecioară

Depasiti usor toate dificultatile si aveti succes pe toate planurile. Este o zi buna pentru examene, lucrari si proiecte. Relatiile sentimentale sunt foarte bune, dar nu va fortati norocul!

Balanță

Dimineata s-ar putea sa aveti o controversa cu partenerul de viata. Fiti diplomat si dati dovada de rabdare! Nu riscati nimic, pentru ca puteti sa pierdeti bani sau sa intrati in conflict cu legea.

Scorpion

Fiti atent pe ce cheltuiti banii, altfel riscati sa aveti discutii cu partenerul de viata. Acordati mai multa atentie problemelor sentimentale! Nu merita sa le neglijati de dragul banilor.

Săgetător

Nu stati prea bine pe plan financiar, motiv pentru care sunteti preocupat sa gasiti noi surse de venituri. Aveti tendinta sa riscati cam mult.

Capricorn

Dimineata sunteti tentat sa incepeti mai multe treburi in acelasi timp. Este posibil sa petreceti o seara romantica impreuna cu persoana iubita.

Vărsător

Simtiti nevoia sa schimbati ceva in viata dumneavoastra, in special pe plan sentimental. Dimineata faceti cunostinta cu o persoana atragatoare, care va place din prima clipa.

Pești

Va agitati cam mult, dar reusiti sa va pastrati optimistul si increderea in fortele proprii.  Fiti mai prudent si respectati legile cu strictete, ca sa nu aveti probleme cu autoritatile!

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
8 Martie: De la “Duminica maternităţii”, la greva muncitoarelor din Sankt Petersburg

Afla cum a aparut Ziua Internationala a Femeii.

Închide