DE ACTUALITATE

La Ierusalim a fost inaugurată Ambasada Statelor Unite

Fiica preşedintelui Donald Trump şi secretarul american al Trezoreriei, Steve Munich au au dezvelit sigla oficială a noii misiuni diplomatice.

Împarte cu prietenii tăi

La Ierusalim a fost inaugurată oficial Ambasada Statelor Unite, în prezenţa a 800 de invitaţi. Ivanka, fiica preşedintelui Donald Trump şi secretarul american al Trezoreriei, Steve Munich, au au dezvelit sigla oficială a noii misiuni diplomatice. Trump a transmis de la Washington un mesaj video în care a asigurat că Statele Unite rămân deplin angajate în facilitarea unui acord de pace durabil între Israel şi palestinieni.

Dragoș Ciocârlan, Radio România:


Dragoș Ciocârlan mai relatează că ieri, aproximativ 40.000 de palestinieni din făşia Gaza mobilizaţi de organizaţia Hamas au demonstrat la graniţa cu Israelul. Armata israeliană nu a tras în manifestanţii care se aflau la distanţă de gardul de frontieră, dar în câteva puncte, grupuri de tineri palestinieni au aruncat cu pietre şi sticle incendiare şi au lansat baloane cu gaz inflamabil spre trupele israeliene, au dat foc la cauciucuri pentru a crea o perdea de fum în încercarea de se inflitra în Israel pentru a răpi soldaţi. Doar asupra ACESTOR grupuri s-a folosit muniţie reală. Zeci de palestinieni şi-au pierdut viaţa şi câteva sute au avut nevoie de îngrijiri medicale. Tot ieri, aviaţia israeliană a lovit mai multe ţinte teroriste, în nordul Fâşiei Gaza, ca răspuns la actele violente ale organizaţiei Hamas, de-a lungul frontierei dintre Gaza şi Israel. Purtătorul de cuvânt al armatei a declarat că forţele israeliene sunt determinate să împiedice activităţile teroriste.

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
PNL cere demisia premierului Viorica Dăncilă

PNL cere demisia premierului Viorica Dăncilă şi a miniştrilor transporturilor şi fondurilor europene.

Închide