DE ACTUALITATE

Mai multe fragmente, posibil osoase, într-o pădure din Caracal

Poliţiştii criminalişti au ridicat, ieri, mai multe fragmente mici, posibil osoase, dintr-o pădure din Caracal, unde în luna august au fost găsite oase umane şi cenuşă despre care Gheorghe Dincă a susţinut că i-ar aparţine Luizei Melencu.

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Alexandra Dicu, a declarant, astăzi, că probele au fost observate de un bărbat, care a sunat la 112 şi a anunţat poliţia. Pentru a se stabili dacă este vorba despre fragmente osoase şi dacă acestea sunt umane sau de animal, probele ridicate de la Caracal trebuie trimise la Institutul Naţional de Medicină Legală – notează Agerpres.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a ars corpurile victimelor, iar rămăşiţele trupului Luizei Melencu le-ar fi aruncat la marginea unei păduri din Caracal.

Pe 18 septembrie, DIICOT anunţa că oasele descoperite în zona de lizieră de pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal provin de la scheletul unei persoane de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: